Usahawan Proaktif

      No Comments on Usahawan Proaktif

Keadaan semasa telah mengalami perubahan. Kita juga perlu berubah mengikut keadaan semasa. Apa yang kita lihat sekarang semasa krisis Covid19? Ianya seolah telah merubah lanskap perniagaan.

Perniagaan tradisional terpaksa melalui keadaan yang sukar. Perniagaan terpaksa ditutup sementara. Pendapatan tiada. Hanya yang kita nampak peniaga2 e-dagang terus bertahan. Makin rancak dengan tempahan2 melalui online. So tidak salah kalau kita juga perlu berubah mendekati perniagaan yang mengguna teknologi semasa. Bukan bermakna kita berubah kearah menggunakan teknologi, kita meninggal cara tradisional sepenuhnya.

Usahawan atau para peniaga kini perlu menguasai pendigitalan menerusi idea, inovasi dan teknologi baharu bagi meningkatkan hasil pendapatan perniagaan yang tinggi dan kalis krisis.

Alhamdulillah.. Dalam kita menghadapi saat tertekan dalam perniagaan, pelbagai peluang dan pakej di tawarkan. Hanya terserah kpd kita samada untuk menerima dan mencuba atau hanya sekadar melihat sahaja. Melihat kejayaan org lain terlebih dahulu baru kita berani menyertai.

Salah satu pakej rangsangan  perniagaan yang dihulurkan ialah Bantuan Pakej Rangsangan Ekonomi dari MSS. Kepada yang belum tahu, terdapat tawaran kepada semua para peniaga2 kecil tidak kira peniaga kedai makan, kedai runcit, foodtruck, dropship dll ada tawaran istimewa dari MSS untuk anda untuk rangsangan meningkatkan hasil jualan tanpa ada dikenakan sebarang bayaran sehingga sale anda mencapai RM10K.

Senang cakap ianya “PERCUMA” dari MSS menyediakan satu sistem terkini yg akan membantu menghubungkan pelanggan dengan peniaga bagi menarik pelanggan berbelanja di kedai anda sehingga mencecah RM10K. Tapi masih ramai yang tidak tahu atau tidak mahu mengambil peluang. Jika anda berminat nak tahu boleh dapat sedikit info bagaimana anda boleh mendapatkannya secara percuma pakej tersebut dgn klik di sini ⇒ “INFO PAKEJ RANGSANGAN”

Atau anda juga boleh mendapat sedikit gambaran yang dikongsi dengan klik Bijakbelanja.com – Terus Produktif (Bhg. Tawaran Pakej Rangsangan Ekonomi Kepada Peniaga).

Siapa cepat dia dapat. Kerana kuota yang diperuntukan sekitar RM30 Juta shj. Didalam perkongsian “Terus Produktif” juga terdapat pelbagai info berguna yg anda boleh ambil peluang selain dari para peniaga. Jom bersama menyertai MSS dan bersama kita membantu merangsang ekonomi negara. Kongsi2 kan kepada yg memerlukan. Jom berkongsi. MSS untuk semua.

#sharing iscaring #mss #pakejrangsanganekonomi #bijakbelanja #stayathome #staysafe #msscare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *