TM Komited Perhebat Peranan Pacu MyDigital

      No Comments on TM Komited Perhebat Peranan Pacu MyDigital

Telekom Malaysia Bhd (TM) memberi jaminan untuk menyokong inisiatif MyDIGITAL – Rangka Tindakan (Blueprint) Ekonomi Digital Malaysia yang dilancarkan pada Jumaat (19.2.2021) serta rancangan lain kerajaan bagi melonjakkan pemulihan sosio ekonomi terutamanya di saat-saat penting seperti sekarang.

Menurut Pengarah Urusan dan Ketua Pegawai Eksekutif Kumpulannya, Imri Mokhtar, kerjasama awam-swasta yang seumpamanya juga berupaya memacu negara menjadi Digital Malaysia sepenuhnya menjelang 2030 serta mewujudkan masyarakat, perniagaan serta kerajaan yang lebih digital.

Untuk mendapatkan berita berita berkaitan, anda boleh layari “Berita Harian Online”

Bagi menyediakan kemudahan tersebut, ianya bermula dengan kesedaran dan sokongan anda. Dapatkan pelbagai pakej internet menarik dari TM melalui  kerjasama bersama MSS sebagai menyokong Malaysia ke arah negara digital.

Untuk anda mendapat tambahan tawaran penjimatan pakej internet TM yang disediakan, anda hanya perlu menjadi sebagai MSS member. Pendaftaran adalah percuma dengan hanya klik “MSS Member” .

Langkah seterusnya anda boleh semak pelbagai pakej TM yang disediakan dengan klik “PAKEJ TM” . Login menggunakan portal MSS bagi anda menjejak tawaran penjimatan yang disediakan untuk anda.

Mari Bersama Melangkah Ke Arah Malaysia Digital Bersama TM!

MSS Menyediakan Penjimatan Untuk Anda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *