Sejadah Poket

      No Comments on Sejadah Poket

Sejadah Poket Gumun.

Apakah sejadah poket Gumun?.

Sejadah poket adalah sejadah berkualiti yang boleh digunakan untuk solat dimana-mana sahaja dan pada bila-bila masa pun. Ianya diperbuat dari bahan tahan lasak dan kalis air, namun nipis dan selesa untuk solat. Materialnya adalah sangat mudah untuk dibersihkan. Ianya bersaiz besar (114cm x 60cm) apabila digunakan. Apabila tidak digunakan, ianya boleh dilipat ke saiz yang agak kecil (18cm x 10cm), mudah dan ringan (150g) untuk disimpan dan dibawa ke mana sahaja, di dalam bag ataupun poket anda – satu inovasi usahawan Muslim!

Bagaimanakah rupa design sejadah ini?

Terdapat 5 rekacipta moden dan minimalis sejadah. Ianya amat cantik untuk dilihat dan akan rasa tenang apabila digunakan. Anda boleh memilih dengan menyatakan kod sejadah yang diberi. Jika anda adalah pengedar akan mendapat kelima-lima rekacipta yang disediakan sebagai pre-order minima. Berikut adalah kod rekacipta sejadah  yang diberikan.

Kod – Kabah

Kod – Blue

Kod – Milky

Kod – Green

Kod – Pink

Adakah ianya mudah untuk dilipat dan disimpan?

Ya, ciptaan inovasi Muslim sejadah ini adalah amat mudah untuk dilipat dan disimpan. InsyaAllah selepas 2-3 kali menggunakannya, anda akan tahu cara lipatannya dan hanya mengambil masa beberapa saat sahaja untuk disimpan. Sejadah ini boleh dimuatkan di dalam bag galas, bag tangan, ataupun poket sahaja! Klik pada video di bawah.

Apakah bahan yang digunakan?

Bahan yang digunakan adalah premium polyester. Ianya kalis air dan tidak berbau. Teknik jahitan yang kuat digunakan serta proses percetakan yang berkualiti menjadikan sejadah ini tahan lama dan tahan lasak. Ianya mudah untuk dicuci, dengan hanya tisu basah sahaja. Juga boleh menggunakan mesin basuh jika perlu.

Bilakah saya akan dapat sejadah poket Gumun?

Oleh kerana ini adalah produk import, pesanan pre-order akan diterima selepas 21-28 hari bekerja InsyaAllah. Kami akan menghubungi  dan membuat penghantaran segera  kepada anda apabila stok sampai.

Adakah ada harga promosi untuk saya?

Ya! Sudah pasti ada. Eksklusif untuk anda yang sebagai member MSS. Kerana sebagai member MSS anda memang layak mendapat penjimatan di beribu-ribu kedai lagi.

Pada yang belum lagi sebagai member MSS, jangan risau! Klik dan Join For FREE. Untuk memudahkan anda bagaimana mendaftar MSS lihat vedio tutorial cara menjadi ahli MSS di “SINI”

Bagi anda yang sudah menjadi member MSS sila klik “SAYA AHLI MSS” terlebih dahulu sebagai makluman pengesahan sebelum anda membuat tempahan di bawah.

Pada yang tidak mahu tawaran penjimatan boleh terus klik “TEMPAH”

Sebarang soalan, boleh email ke bijakbelanja4.0@gmail.com

BIJAK BELANJA BESAR GANJARAN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *