JIMAT BELANJA?

Bila ditanya ” ANDA INGIN BERJIMAT?”. Saya percaya 100% ramai yang akan menjawab “YA”. Kita semua inginkan penjimatan ketika berbelanja dan ingin mengoptimumkan setiap sen penggunaan gaji dan pendapatan kita. Selain daripada tuntutan agama, berjimat cermat juga boleh menaikkan taraf kehidupan kita tetapi malangnya tidak semua daripada kita tahu bagaimana caranya. Rasa rugi bukan? sooooo… jom bersama kita mengkaji perkongsian menarik ini.

BIJAK BELANJA BESAR GANJARAN!

Bila ditanya "ANDA INGIN BERJIMAT?". Saya percaya 100% ramai yang akan menjawab "YA". Kita semua inginkan penjimatan ketika berbelanja dan optimumkan setiap sen penggunaan gaji dan pendapatan kita. SELAIN TUNTUTAN AGAMA, BERJIMAT CERMAT JUGA BOLEH MENAIKKAN TARAF KEHIDUPAN KITA. TETAPI TIDAK SEMUA DARI KITA TAHU BAGAIMANA CARA. RUGI BUKAN? SO...JOM BERSAMA MENGKAJI PERKONGSIAN MENARIK INI.

TUJUAN WEB BIJAKBELANJA.COM INI ADALAH UNTUK KITA SAMA-SAMA BERKONGSI PELUANG DAN CARA BERJIMAT. MUNGKIN BANYAK CARA YANG ADA. KITA PERLU MEMILIH CARA YANG SESUAI DENGAN KEHIDUPAN KITA. YANG PASTI KITA MAHU AGAR SETIAP APA YANG DIBELANJA TERHADAP KEPERLUAN HIDUP BANYAK WANG YANG DAPAT DIJIMATKAN.

KALAU BOLEH KITA MAHU SETIAP BARANGAN YANG DIBELI ADA POTONGAN HARGA, ADA DISKAUN, ADA TAWARAN HEBAT, ADA REBAT YANG BANYAK DAN OFFER YANG BOLEH MENGUNTUNGKAN KITA. BETUL TAK?

BIJAKBELANJA.COM AKAN MENDEDAHKAN BAGAIMANA ADA INDIVIDU-INDIVIDU YANG DAPAT MENGUMPUL EMAS, JAM TANGAN DAN PELBAGAI LAGI BARANGAN BERHARGA TANPA MENGELUAR SESEN PUN DUIT POKET MEREKA. MENARIK BUKAN?. MACAM SUKAR UNTUK PERCAYA. TETAPI SEMUANYA TELAH TERBUKTI. SAYA BOLEH KATAKAN MEREKA SANGAT BIJAK DALAM BERBELANJA. MEREKA BIJAK MENGAMBIL PELUANG. ANDA JUGA BOLEH JIKA ANDA MAHU

JOM KITA TEROKAI PERKONGSIAN-PERKONGSIAN WEB PENJIMATAN WWW.BIJAKBELANJA.COM AGAR SAMA-SAMA BEROLEH MANFAAT. MUNGKIN SUATU HARI NANTI ANDA JUGA BOLEH BERKONGSI PENGALAMAN BAGAIMANA ANDA BERJIMAT SUPAYA DAPAT MEMBANTU RAMAI DI LUAR SANA YANG MASIH MENCARI CARA DAN PELUANG UNTUK BERJIMAT . BAGAIMANA UNTUK MEREKA JUGA MENJADI PENGGUNA BIJAK BELANJA ATAU SMART SHOPPER SEPERTI ANDA.

PENJIMATAN MELALUI TAWARAN "PERCUMA"

"PERCUMA!!". KETIKA BERBELANJA, APABILA KITA NAMPAK SAHAJA PERKATAN KERAMAT INI, PASTINYA SUDAH TERBAYANG AKAN KEBERUNTUNGAN. KERANA MODAL TIDAK PERLU TETAPI HASILNYA KITA PEROLEHI. AMAT RUGI SEKALI JIKA KITA TIDAK REBUT KETIKA DI TAWARKAN SESUATU YANG PERCUMA KETIKA MEMBELI BELAH TETAPI MEMBIARKANNYA. ANDA PERLU JADI PENGGUNA BIJAK BELANJA. PERLU JADI SMART SHOPPER. ANDA TIDAK PERLU RASA MALU DAN SEGAN. ANDA BUKAN MENCURI. ANDA MENGAMBIL APA YANG DITAWARKAN.

Jika ini dijadikan prinsip ketika membeli belah, BANYAK wang dapa

Jika ini dijadikan prinsip ketika membeli belah, banyak wang dapat dijimatkan. Tetapi, tidak selalu kita akan berjumpa dengan sesuatu yang "PERCUMA". Tahukah anda ada cara lain lagi yang membolehkan kita jimatkan banyak duit ketika berbelanja? Caranya adalah dengan mendapatkan harga diskaun dan juga pulangan tunai (cashback), dan ini boleh diperoleh dengan mudah jika membeli-belah secara atas talian(online). Secara peribadi, saya suka membeli barang-barang tertentu secara online, terutamanya di laman web e-commerce seperti Lazada, Zalora, Shopee, Expedia, Zalora dan banyak lagi.

Sebabnya, laman web membeli belah atas talian ini selain mudah dan cepat, laman-laman web e-commerce ini sentiasa memberikan diskaun yang menarik, menyebabkan harga barang-barang tertentu lebih murah berbanding dibeli di kedai atau pasaraya. Dan salah satu rahsia yang ingin bijakbelanja.com kongsikan ialah mengapa ada individu yang mampu mendapatkan barangan berharga tanpa mengeluarkan duit poket ialah melalui web e-commerce yang dikenali sebagai My Smart Shopper.

Jom bersama kita terokai apa itu My Smart Shopper. Sesuatu yang PERCUMA yang sesekali jangan anda lepaskan. Anda perlu mencuba. Anda sesekali tidak akan rugi. My Smart Shopper membawa anda sebagai seorang bijak berbelanja. InsyaAllah.

Tidak ramai yang menghargai benda PERCUMA tetapi sentiasa merungut untuk benda BERBAYAR.

my Smart Shopper
Bijak Belanja Besar ganjaran

Ya, Anda mesti ambil tahu kerana anda pengguna bijak!

My Smart Shopper adalah platform terbaik ketika anda berbelanja kerana ianya;

Percuma;

Mudah;

Pelbagai Ganjaran Hebat;

Pelbagai Rangkaian & Industri;

Berteknologi  & Selamat

Tukarkan Keghairah Membeli Belah Anda Sekarang Menjadi   Ganjaran Hebat!

Themes
Users
Active Installs

PERNAHKAH ANDA TERFIKIR JIKA SETIAP PERKONGSIAN CADANGAN ANDA BOLEH MENDATANGKAN HASIL DAN PENDAPATAN UNTUK ANDA?

PERNAHKAH ANDA?…

Memperkenalkan Kafe, Restoran, Hotel, Transport, Shopping Mall atau apa sahaja yang sangat baik kepada rakan anda semasa perbualan? Anda mendapat hasil?

Anda terserempak dengan tawaran hebat dalam talian dan berkongsi pautan tersebut di laman sosial? Anda mendapat hasil?

Anda mencadangkan applikasi mudah alih yang menarik kepada rakan-rakan anda untuk memuat turun? Anda mendapat hasil?

Jawapannya adalah ‘YA” Jika anda mendalami dan menerokai BIJAKBELANJA.COM serta bersama MY SMART SHOPPER .

KAMI INGIN ANDA MENDAPAT HASIL DAN GANJARAN ATAS SETIAP PERKONGSIAN ANDA. KERANA ANDA BERHAK UNTUK MENDAPATKANNYA! BAGAIMANA??

BAGAIMANA KITA BOLEH MEMENUHKAN KEMBALI ISI DOMPET SELEPAS KITA BERBELANJA? BIJAK BELANJA ADA JAWAPANNYA.

JOM KITA MENEROKAI KEBENARANNYA.